Spelregels

De spelregels ten aanzien van het lenen van MOL073-materialen.

  1. Door de overeenkomst te tekenen, bij het ophalen van de aangevraagde materialen, draag jij de verantwoordelijkheid voor de geleende materialen. Denk hierbij aan schade, vermissing, of ongebruikelijke slijtage van onderdelen/materialen. Indien dit toch het geval is vragen we je om zelf deze onderdelen te bestellen zodat het product weer compleet is. Wij sturen je dan de link van de betreffende leverancier door.
  2. Door het verkrijgen van deze verantwoordelijkheid is het belangrijk de materialen bij ontvangst ZELF te controleren alsmede voordat je ze weer komt inleveren. Dit kan met behulp van de bijgeleverde inhoudslijsten die zich in de bijbehorende mapjes bevinden.
  3. Het is niet toegestaan de materialen aan derden uit te lenen of zelfs te verkopen.
  4. Indien onderhoud of reparatie nodig is, dan kun je altijd contact opnemen via ons mailadres: info@mol073.nl. Het is niet de bedoeling dat je de materialen door derden laat repareren of onderhouden. Je dient zelf de benodigde verbruiksmaterialen aan te schaffen. Denk hierbij aan batterijen, filament en dergelijke.
  5. Je staat vrij in het aanvullen van de inspiratiemapjes. Jouw ideeën kunnen een mooie inspiratiebron voor je collega’s zijn. Vermeld daarom de leeftijdscategorie en denk bij het nemen van foto’s aan de AVG-regels.
  6. De aangevraagde items moet je zelf komen ophalen en terugbrengen. Dit is altijd op vrijdag om 14:30 uur op onze locatie aan de Campus Onderwijsboulevard KW1C. Bezoekadres: Onderwijsboulevard 3 5223 DE 's-Hertogenbosch. Bij de slagboom van KW1C kun je melden dat je voor MOL073 komt. Daarna doorrijden helemaal naar achteren rechts. Hier zat voorheen de Waterfabriek van het KW1C. Er is een parkeerplaats voor onze deur. De maximale leenperiode is 6 weken. De overeenkomst met daarop de materialen die je leent, moet je ondertekenen alvorens je de items kunt meenemen.

Alle materialen blijven eigendom van MOL073 en zijn dus gratis te lenen door alle SSPOH-scholen.