Nieuw

Aieggy behoort tot de nieuwste categorie robots voor

kinderen van 4-8 jaar. Aieggy kan aangestuurd worden

in de stijl van de BeeBot.  Niet door op knopjes te drukken en te onthouden wat je gedaan hebt, maar via codingskaarten die Aieggy lezen kan. Vooruit. linksaf, rechtsaf en omdraaien. Daarnaast kunnen ook de “geheugenkaarten“, waar de richting van de codingskaart aangegeven is gebruikt worden. Voor iedere codering kan de geheugenkaart in rij gelegd worden, zodat kinderen altijd het overzicht hebben wat ze gecodeerd hebben. Zo wordt het coderen ook visueel en kunnen ze altijd de stappen van Aieggy volgen. Ook Aieggy rijdt 15 cm per stap, zodat de kaarten voor de BeeBot ook bij Aieggy gebruikt kunnen worden.

Er zijn ook nog 4 Pre-coderingskaarten, waarmee Aieggy gecodeerd kan worden als lijnvolger, Voorwerpen ontwijken, binnen lijnen blijven en bewegingen volgen door b.v. je hand voor Aieggy te houden en Aieggy vooruit of achteruit te laten rijden.

Aieggy bestaat uit 1 x Aieggy robot, 4 Pre codeerkaarten, 7 codeerkaarten, 1 A2 map met zwarte lijn. Puzzelstukken, 30 geheugenkaarten, ringen voor de Pre- en coderingskaarten, 1 x USB kabel en handleiding (Engels).